مطالب مرتبط:
طوفان شدید گرمسیری در جنوب چین
انسداد محور سه راهی دشتک- زابل در اثر طوفان شدید
طوفان شن این محور مواصلاتی را مسدود کرد
طوفان شدید گرمسیری در جنوب چین
دوراهی دشتک - زابل به دلیل طوفان شدید مسدود شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 16:502025-06-14بين الملل

ما کیستیم؟ رود به طوفان در آمده 


فائزه امجدیان شاعر جوان در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت جمعی از مردم، فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای، شعر تازه ای سروده است.

- فائزه امجدیان شاعر جوان در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت جمعی از مردم، فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای، شعر تازه ای سروده است.

به گزارش ، فائزه امجدیان شاعر جوان در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت جمعی از مردم، فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای، شعر تازه ای سروده است.

در ادامه غزل امجدیان را با هم می خوانیم؛ * ما کیستیم؟ رود به طوفان در آمده رودی که زنده تر شده، دریاتر آمده ما کیستیم؟ تیر و کمان های سربلند شمشیرهای فاتحِ از خیبر آمده ما کیستیم؟ آن که نکرده ست پا به پا گاهِ نبرد خنجر و سر، با سر آمده در عصر لال بودن دنیا، خوشا به ما ماییم حرف تازه ی از حنجر آمده تقدیر ما قبیله ی گل ها شهادت است گل در شب گلاب شدن، پرپر آمده باری! شهید می شود و ناامید نه هر کس میان معرکه با حیدر آمده ما اشتیاق تا به ابد زنده بودنیم آری! که گفته است که دنیا سرآمده؟


برچسب ها: فرماندهان نظامی - رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - دانشمندان - فرماندهان - شاعر جوان - کشورمان
آخرین اخبار سرویس:

ما کیستیم؟ رود به طوفان در آمده 

ما کیستیم؟ رود به طوفان در آمده